opc_loader

Wensenlijst

14 dagen retourrecht

Na ontvangst  kunt u gebruik maken van de 14 dagen retourrecht. Als uw bestelling om welke reden dan ook niet bevalt, dan kunt u uw bestelling retourneren, mits u dit binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling aan ons meldt via klantenservice@dump2000.com U heeft dan het recht om uw bestelling om te ruilen voor een ander product, of om uw geld terug te krijgen.

Het is wel van belang dat het product compleet is en in de oorspronkelijke verpakking zit indien u het aan ons wilt retourneren. Als het product beschadigd of niet compleet wordt geretourneerd, kan het zijn dat wij hier kosten voor in rekening brengen. In dat geval zal in overleg met de klant worden bepaald of het product voor een gedeeltelijke restitutie in aanmerking komt. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Uitzonderingen

Er zijn een aantal producten die wij om hygienische reden moeten uitsluiten van deze retourgarantie. Zo kunnen wij headsets, sportarmbanden  niet terugnemen als de verzegeling is verbroken. Indien geopend kan het zijn dat wij kosten in rekening brengen om uw retournering in behandeling te nemen.

Hoe kunt u een product retourneren

Als u een product wilt retourneren of ruilen, is het belangrijk dat u dit binnen 14 dagen na ontvangst van het product aan ons meldt. Meld via email of telefoon aan ons dat uw product geretourneerd moet worden, en wij geven u aan waar u uw product naartoe kunt retourneren, en welke informatie we nodig hebben bij de zending. Als het product door ons is ontvangen, ruilen we het om voor het gewenste artikel, of ontbinden we de overeenkomst en storten we uw volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat u het product retour hebt gestuurd, terug op de rekening waarmee u betaald heeft. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen en gecontroleerd hebben.

  • Neem contact op met onze klantenservice via klantenservice@dump2000.com
  • Hieronder ziet u de gegevens die u nodig heeft om de zending naar ons te retourneren.
  • Na ontvangst van de zending sturen wij u een ontvangstbevestiging toe, en gaan we met uw zending aan de slag
  • Nadat uw zending is onderzocht stellen we een oplossing voor om het probleem op te lossen.

Het retouradres

U kunt het volgende adres gebruiken om producten te retourneren:

Dump2000.com
Thurledeweg 125
Postbus 8528
3044 ER Rotterdam

Kosten van retournering.

De kosten van het terugsturen van het product naar ons wordt niet door ons vergoed. We vragen u dus om deze kosten zelf te dragen. Wij brengen geen aparte handlingkosten in rekening voor het verwerken van uw retourzending. Heeft u vragen over deze stappen, de informatie die u ontvangt of andere zaken omtrent het retourneren van uw bestelling, neem dan contact met ons op